Banner events

Nieuws

Hier vind je allerlei nieuwsberichten van evenementen en activiteiten waar JS Events & Stages aan meegewerkt heeft of die gepland staan.

 


festivALS op zaterdag 4 juni 2016

festivALS op zaterdag 4 juni 2016

Wij organiseren op zaterdag 4 juni 2016 een festival ten bate van ALS Liga België. Het evenement heeft een middag- en een avond/nacht-programma en het belooft een waar spektakel te worden.

Nieuwe website

Nieuwe website

Vandaag is onze nieuwe website in de lucht gegaan. Kijk gerust eens rond. Via deze site zullen we jullie informeren over komende activiteiten en evenementen, waarbij wij betrokken zijn of die wij organiseren.

Weidefeesten Achtmaal 2014

Weidefeesten Achtmaal 2014

In het weekend van 7, 8 en 9 juni staan de Weidefeesten weer op het porgramma. Wij zijn betrokken bij de uitvoering van met name de zaterdag, Proms in de tent.

Goud en fout vaandelfeest

Goud en fout vaandelfeest

Ook in 2014 mochten wij, samen met Ambiance en de hulp van vele vrijwilligers van Buurtschap Laer-Akkermolen de productie doen van het vaandelfeest. The Containers, Disco4You, de Lustige 5, Drievoud en alle aanwezigen zorgden voor een onvergetelijke avond.

Weidefeesten Achtmaal 2013

Weidefeesten Achtmaal 2013

Morgenavond “ Proms in de tent ", deze avond wordt verzorgd door St.Martinus in samenwerking met diverse artiesten. Een productie van JS Events & Stages en Floris Voesenek, Ambiance licht en geluid.

Vaandelfeest 2013

Vaandelfeest 2013

A.s zaterdag 12-1-2013 verzorgen wij de  totale productie van de Vaandelfeesten 2013, de Volle Maan party, i.s.m. Ambiance Verhuur en de winnende buurtschap Laer-Akkermolen.

CD "Trots op Kevin" uitgebracht

CD

Woensdagavond werd onder grote belangstelling het eerste supporterslied van Kevin Pauwels officieel voorgesteld. De door John Sprenkels herschreven versie van de veldritklassieker Sweet Caroline werd onder luid applaus onthaald door de supporters.

Release CD Drievoud

Release CD Drievoud

Drievoud heeft haar eerste single opgenomen in de studio van LA Muziek. De single kent twee nummers, Zin In en de Corsong Medley (deze laatste vanwege het jubileum van de Corsong).