Banner events

festivALS op zaterdag 4 juni 2016

Wij organiseren op zaterdag 4 juni 2016 een festival ten bate van ALS Liga België. Het evenement heeft een middag- en een avond/nacht-programma en het belooft een waar spektakel te worden.

festivALS op zaterdag 4 juni 2016

's Middags starten we met een levend tafelvoetbal toernooi. De ploegen bestaan uit 5 personen en er kunnen maximaal 18 ploegen inschrijven. Inschrijven kan nu al via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aangezien we op 4 juni nog 1 week verwijderd zijn van het EK Voetbal, kunnen we alvast het "Rode Duivelse Gevoel" kweken.

's Avonds zal er een muzikaal festijn plaatsvinden met een line-up van diverse dj's, acts en livebands. Onderhandelingen met deze partijen zijn momenteel in volle gang, dus later hierover meer.

Het evenement vindt plaats op en rondom de parking van Feestzaal De Schuur in Nieuwmoer België. Binnenkort meer info over aanvangstijden en kaartverkoop.

Heeft u interesse om dit evenement te steunen middels sponsoring, neem dan contact op via telefoonnummer +32(0) 470 56 42 24 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..