Mijn naam is John Sprenkels en ik ben eigenaar van JS Events & Stages, het bedrijf dat ik in 2011 ben begonnen.

Al in mijn kindertijd ben ik gegrepen door alles wat met muziek te maken heeft. Al vroeg ben ik accordeon en orgel gaan spelen, op mijn 15e heb ik mijn eerste bandje opgericht. Naderhand zijn er nog een aantal bandjes gepasseerd, momenteel speel ik toetsen en zing ik bij Drievoud. Daarnaast ben ik sinds april 2019 accordeonist/toetsenist van de WC Experience.

Naast het zelf musiceren en fungeren als geluidstechnicus, onstond ook de ambitie om evenementen en feesten mee te organiseren en zodoende ben ik JS Events & Stages gestart. Om samen met de opdrachtgever een evenement uit de grond te stampen vind ik een geweldige uitdaging en geeft me enorm veel energie. Die energie stop ik dan vervolgens weer in het plannen, regisseren en uitvoeren van de afspraken. Ook voor een goed advies over uw evenement of feest kunt u bij mij terecht.

Daarnaast ben ik ook in te huren als accordeonist of toetsenist tijdens recepties en andere gelegenheden, waar behoefte is aan een muzikale omlijsting.

Al 40 jaar loop ik rond in de muziek- en evenementenwereld, dus neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.